Tehdään johtamisesta yrityksenne kilpailuetu!

Deep Lead valmennuksen paras vaikuttavuus saadaan aikaan, kun valmennus suunnataan laajemmalle ryhmälle organisaatiossa. Yrityskohtaisissa valmennuksissa räätälöimme toteutusta ja olemme valmiit neuvottelemaan hinnoittelusta kanssasi. Valmennuksen vaikuttavuus kasvaa, kustannustehokkuus paranee ja pystymme yhdessä mittaamaan saavutettuja tuloksia. Jos haluat kuulla lisää ja tutustua paremmin valmennukseemme, suosittelemme varaamaan ajan yksityiseen esittelyyn alta (huom. vain yritysasiakkaat).

Miten yrityksesi hyötyy?

 • Joustavuus

  Valmennusohjelma on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Räätälöimme valmennusohjelman juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin.

 • Kustannustehokkuus

  Inspiroivan ja automatisoidun valmennusprosessin avulla suurenkin organisaation koko henkilöstö voidaan valmentaa itseohjautuvasti ja kustannustehokkaasti.

 • Vaikuttavuus

  Saat vastinetta rahoillesi. Valmennuksemme tarjoaa pysyvän ja tutkitusti vaikuttavan työkalun yhteisösi kehittämiseen.

 • Tulokset

  Valmennuksen kautta esihenkilöiden ja asiantuntijoiden tavoitteelliset vuorovaikutustaidot kehittyvät, mikä johtaa parempaan johtamiseen ja tuloksellisuuteen.

 • Virtuaalivalmentaja

  Työyhteisö saa käyttöönsä oman tekoälyyn ja koneoppimiseen pohjautuvan virtuaalivalmentajan, joka tukee ja sparraa käyttäjiä ajasta ja paikasta riippumatta.

 • Yksilölähtöisyys

  Jokainen osallistujalle luodaan yksilöllinen kehittymissuunnitelma ja polku, joka pohjautuu henkilön vahvuuksille ja kehittämisalueille.

Menestystarinoita vuosien varrelta

Deep Lead Oy:llä on ollut ilo ja kunnia palvella 22 vuoden aikana mm. seuraavia työyhteisöjä.

Varaa etätapaaminen

Haluatko kuulla lisää Deep Lead Academystä ja sen mahdollisuuksista organisaatiollesi? Varaa aika yksityiseen esittelyyn alla olevan linkin kautta.