Maksu- ja toimitusehdot

1. Tämä verkkopalvelu (www.deepleadacademy.com) soveltaa Suomen Kuluttajasuojalakia sekä Euroopan Unionin yleisiä kuluttajasuojaa koskevia säädöksiä.

Palvelun tarjoajana toimii
Deep Lead Oy
c/o Deep Lead Oy Eteläesplanadi 2 D 4147
00130 Helsinki

Y-tunnus: 1753521-2


2. Tuotteet

Ostamalla digitaalisen tuotteen pääset välittömästi kirjautumaan sisään valitsemaasi Deep Lead Academyn valmennusohjelmaan. Tuotteen osto oikeuttaa sinua kuluttamaan ja lataamaan tuotteen sisältöä Palvelun Käyttöehtojen puitteissa. 


3. Maksupalvelutarjoaja 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Stripe (https://stripe.com), joka toimii kaikilla voimassa olevilla Visa, Visa Debit, Mastercard ja American Express -korteilla. Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksu tapahtuu Deep Lead Academyn verkkokaupan sivuilla suoraan, eikä sinua ohjata toiseen palveluun. 


4. Vaihto- ja palautusoikeus

Kuluttajasuojalain nojalla, heti käyttöön otettavalla digitaalisella sisällöllä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tuotteen hintaa ei siis palauteta.


5. Reklamaatiot

Reklamaatiot palvelun käyttöön ja sisältöön liittyvissä asioissa voi osoittaa: info@deeplead.com. Reklamaatiot hoidetaan ensisijaisesti sähköpostitse.